Spar 25% på HELE shoppen

Fri fragt fra 500, - | Levering indenfor 1-4 hverdage

Fragt- og leveringsbetingelser

Levering

Seven Posters leverer med PostNord og GLS. Vi benytter både hjemmelevering, levering til erhvervsadresse og levering til pakkeshop. Det er ikke muligt at afhente pakken hos Seven Posters. Bemærk at når der benyttes en fragtleverandør, er disses handelsbetingelser gældende for forsendelsen. Læs mere på Postnord eller på GLS.

Har du valgt hjemmelevering og oplever du at din pakke alligevel skal afhentes i pakkeshop vil det typisk være grundet, at fragtmanden ikke har kunnet aflevere pakken sikkert på din adresse (fx en låst opgang, dør ud til en befærdet vej el. lign).

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamationsretten gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke slitage samt fejl eller skader der er opstået ved forkert brug af produktet. Ved reklamation bedes du kontakte os på kontakt@seven-posters.dk for nærmere aftale om løsning.

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, vil beløbet blive tilbageført til den konto der er betalt fra.

Fortrydelsesret

Har du fortrudt dit køb skal varen/varerne indsendes til os inden for 14 dage regnet fra den dag du modtog din ordre. Forsendelsen bedes vedlagt dit navn, adresse og ordrenummer. Ved returnering skal varen indleveres eller fremsendes til:

Seven Posters
Tage-Hansens Gade 11, 2. tv.
8000 Aarhus C
Att.: returafd.

Returvarer skal sendes direkte til os – ikke til pakkeshop.

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager din bestilling eller, hvis du har bestilt til afhentning i butikken, fra den dag du får besked om, at din ordre er klar til afhentning.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt@seven-posters.dk

Vigtigt ved retur/fortrydelse

Når du returnerer varer, er det vigtigt at du sørger for, at de returneres i original produktemballage og er forsvarligt indpakket, da du har ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den.

Bortkommer eller beskadiges din returpakke, vil vi ikke kunne refundere. Her er det fragtleverandøren der erstatter.

Varerne skal returneres i intakt original produktemballage - og selvfølgelig være ubrugte. 

Hvilke varer kan jeg returnere?

Specialbestillinger byttes ikke og tages ikke retur.

DELVIS returnering af en samlet ordre

Ved delvis retur af en samlet ordre, vil du få beløbet for den/de returnerede varer refunderet - men ikke betalingen for fragt.

Uafhentede pakker 

Din pakke ligger i pakkeshoppen i op til 14 dage, hvorefter den automatisk bliver sendt retur til os.Jvf. købeloven (se mere her), kan du ikke fortryde et køb ved blot at undlade at hente din pakke i pakkeshoppen.

Vi gensender naturligvis gerne uafhentede pakker ved henvendelse på mail: kontakt@seven-posters.dk - mod betaling af de faktiske ekstra omkostninger.
Ønsker du ikke pakken gensendt, vil fragten blive modregnet ved refundering.

Uafhentede pakker udenfor Danmark ekspederes og refunderes ikke.